Actueel

Aangemaakt op: 22 dec 2014, 09:00

ActiZ en OuderenOmbudsman lanceren Z-team voor oplossingen in ouderenzorg

We staan voor de grootste veranderingen in de ouderenzorg ooit. Vanaf 2015 gaat het kabinet veel bezuinigen op de zorg en ondersteuning van ouderen en langdurig zieken en wordt er meer beroep gedaan op familie en vrienden. Dit roept veel vragen op. Wat als ik nou geen familie in de buurt heb? Krijg ik nog wel de zorg die ik nodig heb? En wat kan ik zelf doen; voor mijn eigen zorg en ondersteuning maar ook voor anderen? Omdat wij geloven dat de veranderingen in de zorg ook tot mooie en goeie kansen kunnen leiden, hebben Actiz, de belangenorganisatie voor zorgondernemers, en de OuderenOmbudsman het Z(org)team in het leven geroepen. Bekijk onderstaand filmpje.


Het Z-Team bestaat uit: Marit van Bohemen, Marja Middeldorp en Jasmine Sendar. Samen gaan zij met de camera op zoek naar antwoorden op vragen over de ouderenzorg. Op die manier willen we op een positieve en constructieve manier ingaan op onduidelijkheden en vragen die leven bij het publiek. Want hoe zit het nu écht? Daar geeft het Z-team antwoord op!

Op zoek naar uw verhaal
Iedere maand behandelen we in een aflevering van het Z-team één vraagstuk. Daarvoor hebben natuurlijk wel vragen nodig! Loopt u tegen iets aan in de zorg of maakt u zich zorgen over de zorg en de ondersteuning die u krijgt, neem dan contact op met het Z-team, telefoon: 0900 60 80 100 (lokaal tarief) of mail de OuderenOmbudsman. Dan gaat het Z-team op zoek naar concrete antwoorden en oplossingen. Want samen komen we verder.